UWV WERKbedrijf, vestiging Eindhoven Mercado

Werkplein Mercado is hét startpunt voor werkzoekenden en werkgevers. Het is een samenwerkingsverband tussen UWV WERKbedrijf en de gemeenten Best, Heeze-Leende, Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel en Veldhoven.

In het Mercado-gebouw draait alles om werk en inkomen. Naast UWV en gemeente zijn er andere partijen gehuisvest. Denk aan uitzendbureaus, arbeidsadviseurs en re-integratiebedrijven. Bij de branchegerichte servicepunten vinden werkzoekenden en werkgevers binnen een branche elkaar. Denk hierbij aan detailhandel, techniek, zakelijke dienstverlening en zorg & welzijn.

Werkzoekenden
Mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan, worden begeleid naar passend werk. Werk staat bij ons altijd voorop. Indien nodig, zorgen we voor tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van een uitkering, scholing of kinderopvang.

Werkgevers
Werkgevers voorzien we zo snel mogelijk van geschikte arbeidskrachten. Werkplein Mercado beschikt over een grote arbeidsreserve. Mensen met een uitkering worden begeleid (WW, WIA, WWB), maar ook baanveranderaars en mensen die werk zoeken zonder een beroep te kunnen doen op een uitkering. Zo kunnen (moeilijk vervulbare) vacatures bij werkgevers ingevuld worden.

Werkplein Mercado wil u zo goed mogelijk helpen en stelt uw vraag centraal. Daarom kunt u hun via internet, telefoon, balie en post bereiken.
 


 

Lees meer op www.werk.nl/

Doelgroep
iedereen
Leeftijd
18 jaar en ouder
Bezoekadres Smalle Haven 111
5611 EH Eindhoven
Postadres Postbus 465
5600 AL Eindhoven
Telefoon 040 8514000   
Fax 040 8514195
Website www.werk.nl/
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door